HATAY / PAYAS - Payas Anadolu İmam Hatip Lisesi

Ara

25.12.2023 tarihinde okul bahçesinde ÇEDES projesi kapsamında Gazze yararına kermes düzenlendi. Toplanan 29.550 TL Diyanet Vakfına yatırıldı. Emeği geçen öğretmen ve öğrencilerimize, ilçemizdeki diğer ÇEDES kulüp öğretmen ve öğrencilerine idarecilerine  teşekkür ederiz.

Kas

Okulumuz Biyoloji Öğretmeni Yasemin ÖZONUR tarafından yürütülen Odağımda Matematik (Mathematics is my Focus) adlı e twining projemiz başladı.

Okulumuz Bünyesinde Anasınıfına Kayıtlar Başladı.

Kas

Okul Müdürü Hidayet DOĞAN Ekim ayı boyunca öğretmenlerin derslerine katılarak Ders Deneti gerçekleşti.

Ekm

Veli ziyaretlerimiz bu yılda devam ediyor. Sınıf rehber öğretmenlerimiz ve okul rehberlik servisimiz tarafından veli ziyaretleri gerçekleştirdik. Katılım sağlayan velilerimize ve öğretmenlerimize teşekkür ederiz.

Ekm

Tüm öğretmen, öğrenci ve yardımcı personelimize Hatay Payas İtfaiye Müdürlüğünün desteği ile yangın tatbikatı ve bilgilendirme yapıldı. İtfaiye müdürlüğüne ve ekiplerine emekleri için teşekkür ederiz.

Ekm

17 Ekim 1951 yılında yeniden açılan İmam Hatip Okullarının açılışı, dünü, bugünü ve geleceği konusunda farkındalık oluşturulması, okulların kuruluşunda ve inşaasında emeği geçen gönüllülerin ve hayırseverlerin anılması, okul kültürünün yaşatılması ve okula aidiyet duygusunun kazandırılmasına katkı sağlaması amacıyla İmam Hatip Okulları Kuruluş Yıl Dönümü etkinlikleri yapıldı.

Ekm

Mevlid-i Nebi Programımızı, konuşmalar, ilahiler, şiirler, naatlar video gösterimleri şeklinde gerçekleştirdik. Programa katkı sağlayan başta öğretmenlerimize ve sevgili öğrencilerimize teşekkür ederiz.

May

Öğretmenlik mesleğinin etik ilkeler ve temel değerleri konusunda okulumuz öğretmenlerinden Esat PARLAR  öğretmenlerimize sunum yapmış olup kendisine teşekkür ediyoruz

May

Okulumuz öğretmenleri olarak öğrencilerimizi ebaya teşvik ediyor, ve öğrencilerimizin eba'da bulunan kazanım testlerini çözmeleri için takibini yapıyoruz

May

Okulumuzda Ramazan ay'ının 27. gününde Kadir Gecesi programı düzenlendi. Programın hazırlanmasında emeği geçen Hacer ES hocamıza ve katılım gösteren öğrencilerimize teşekkür ediyoruz

May

Öğrencilerimizle ilçemizde bulunan tarihi mekanlar olan Sokullu Mehmet Paşa küliyesi,II. Selim Camii'sine öğretmenlerimizin rehberliğinde gezi yapıldı.

Emeği geçen öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ediyoruyz.

May

Okul kütüphanemiz gün boyu görevli öğretmenlerce açık tutulmakta olup ders çalışmak,kitap okumakveya araştırma yapmak isteyen öğrencilerimizin hizmetine sunulmaktadır.

Emeği geçen herkese teşekkürlerimizi sunarız

Kuran-ı Kerim'i Güzel Okuma Yarışması

Kız ve erkek öğrencilerimize yönelik ayrı kategorilerde Kuran-ı Kerim'i Güzel Okuma Yarışması 6-7 Haziran 2022 tarihinde okulumuz konferans salonunda yapılacaktır. Erkekler arası Kuran-ı Kerim'i Güzel Okuma Yarışması ve ödül töreni 7 haziran saat 14 tedir. Tüm velilerimizi tüm Payas halkını yarışmamıza bekliyoruz.

Ödüllerimiz:

Birincilere: 1000 TL

İkincilere: 500 TL

Üçüncülere: 250 TL

May

Her Cuma Hatim Her Cuma Dua Projemiz hakkında; Okulumuzda her Cuma günü 2.ders saatinde tüm öğrencilerimizin katılımı ile her cuma günü bir hatim yapılıyor. Okunan hatimin sevabını da sosyal medyadan bize ulaşan kişilerin söylediği isimlere cuma günü bayrak töreninden önce duası yapılıyor. Projede emeği geçen öğretmen ve öğrencilere katkılarından dolayı teşekkür ederiz.