HATAY / PAYAS - Payas Anadolu İmam Hatip Lisesi

May

Cuma namazı ve müeezzinlik uygulamasını Payas Hicret Camiinde Ahmed Kafi ve İsmail Bağatur gerçekleştirdi.

Mrt

Öğrenciyi tanıma teknikleri kapsamında öğrencilerimize anket düzenleyerek anket sonuçlarına göre öğrencilerimizle görüşmeler düzenliyoruz

Akif ÖZDAMAR hocamız başta olmak üzere emeği geçen bütün öğretmenlerimize teşekkür ediyoruz

Mrt

Tartışarak anlaşıyoruz münazara etkinliği kapsamında Ülkü BİNDAL hocamızın önderliğinde  çanakkale zaferinin 107. yıl dönümü münasebetiyle öğrencilere şiir yazdırılıp şiir okutuldu,

münazara etkinlikleri düzenlendi. Emeği geçen öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Mrt

Okulumuzdan mezun olmuş üniversite okuyan veyahut üniversiteyi de bitirmiş  öğrencilerimizi  halihazırda okuyan öğrencilerimizle buluşturduk.

Bu buluşmayı gerçekleştiren Mine ASLAN hocamıza ve katılım gösteren öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Mrt

Okulumuzda öğrencilerin faydalanacağı  içerikler ve materyallarin bulunduğu bir bölüm hazırlanarak öğrencilerin zeka oyunları oynamaları sağlandı. Emeği geçen Serdar KORKMAZ hocamıza ve katılım gösteren öğrencilerimize teşekkür ediyoruz

Mrt

18 Mart çanakkale zaferinin 107. yıldönümü coşkuyla kutlanılırken şehitlerimiz için hatimler okundu. Programın hazırlanmasında emeği geçen herkese teşekkür ediyoruz

Mrt

Afet Eğitimleri kapsamında Tahliye Tatbikatı gerçekleştirdik. Afad kulübü öğretmenlerimize teşekkür ederiz.

2021-2022 Eğitim Öğretim yılı 2.yarıyıl öğretmenler kurul toplantımızı yaptık.

Ock

OKULUMUZ İNGİLİZCE ÖĞRETMENİ ESAT PARLAR BAŞKANLIĞINDA UZAKTAN EĞİTİM SÜRECİYLE İLGİLİ SUNUMLAR YAPIDI. KATILIMLARINDAN DOLAYI ÖĞRETMEN ARKADAŞLARA TEŞEKKÜR EDERİZ.

Ock

İHL Meslek dersleri öğretmenlerimiz eşliğinde okulumuz panosuna hergün yeni bir ayet ve hadis yazılırarak  okulda farkındalılık sağlandı. Emeği geçen öğretmenlerimize teşekkür ederiz.

Ock

Okul idaresi ve öğretmenler tarafından Öğrencilerin sosyal faaliyetlere teşvik edilmesi sağlanarak çeşitli etkinlerde bulunuldu

Ock

Okulumuz Meslek Dersleri  Öğretmenleri Önderliğinde 40 Ayet,40 Kavram,40 Hadis Etkinliği

Ock

HEDEF 2022 projesi koordinatör öğretmeni Fatma BAŞAR başkanlığında branş zümre başkanları ile Akademik takip  komisyon toplantısı yapıldı. 2021-2022 Eğitim öğretim yılı 12.sınıf öğrencilerinin genel durumu, özel durumları ve YKS deneme sınavları hakkında bilgilendirmeler yapıldı.

May

İçerisinde bulunduğumuz süreç itibari ile değerli öğretmenlerimizle bu süreçte uzaktan eğitimde öğrenci motivasyonunu arttırmak adına fikir alışverişinde bulunduk. Kendilerine okulumuz ve öğrencilerimiz adına çok teşekkür ediyoruz.

Mrt

Okul müdür yardımcımız Yılmaz BEYDİLİ tarafından okulumuz öğretmenlerine 'Güvenli İnternet Kullanımı ve Kişisel Verilerin Korunması' hakkında online platform üzerinden söyleşi gerçekleştirildi. Kendisine okulumuz adına teşekkür ediyoruz.