HATAY / PAYAS - Payas Anadolu İmam Hatip Lisesi

MY FOCUS İS MATHS (e twining) PROJESİ

Okulumuz Biyoloji Öğretmeni Yasemin ÖZONUR tarafından yürütülen Odağımda Matematik (Mathematics is my Focus) adlı e twining projemiz başladı.

ODAĞIMDA MATEMATİK/ Mathematics is my focus Matematiğin büyülü yolculuğuna çıkmak ister misiniz? Projemizle matematik bilgisini genişletmek isteyen 16-19 yaş grubu öğrencilere,öğrencilerin merakını gidermek için yenilikçi fikirler arayan öğretmenlere destek olmayı hedefliyoruz.Projemiz sayesinde çeşitli ilgi alanı ve beceri düzeyinde olan öğrencilerimizle bir araya gelerek kapsamlı matematik projeleri yaparak matematiğin gizli dünyasını keşfe çıkacağız,matematik dersinin diğer alanlarla olan bağlantısını kurarak kullanım alanlarını yakından tanıyacağız.Ayrıca uluslararası ortaklıkları olan projemiz sayesinde evrensel dil olan matematik farklı kültürlere sahip öğrenciler arasında bir köprü kuracaktır.Bu sayede matematiğin güzelliğini ve günlük hayattakini önemini keşfederek öğrenilmesi zor olan matematik dersinin kalıcı olarak öğrenilme yollarını birlikte keşfedeceğiz üstelik bunu yaparken web2 araçlarını kullanmayı öğreneceğiz ve İngilizce dil becerimizi geliştireceğiz. Haydi matematik proje fikirleri dünyasına dalalım ve bizi bekleyen sonsuz olasılıkların kilidini açalım!

Would you like to go on the magical journey of mathematics? With our project, we aim to support students aged 16-19 who want to expand their mathematical knowledge and teachers who are looking for innovative ideas to satisfy students' curiosity. Thanks to our project, we will come together with students with various interests and skill levels, do comprehensive mathematics projects and explore the secret world of mathematics. We will establish the connection of mathematics course with other courses and get to know its usage areas closely. In addition, thanks to our project with international partnerships, mathematics, the universal language, will build a bridge between students from different cultures. In this way, we will discover the beauty of mathematics and its importance in daily life, and together we will discover ways to learn mathematics, which is difficult to learn, permanently. Moreover, while doing this, we will learn to use WEB2 tools and at the same time improve our English language skills. Let's dive into the world 18-11-2023of math project ideas and unlock the endless possibilities that await us!18-11-2023

Yayın: 18.11.2023 - Güncelleme: 18.11.2023 19:02 - Görüntülenme: 74

Etiketler :